14 aug. 2007

Evan ALMIGHTY


Vazut una bucata film Evan ALMIGHTY .Am fost foarte contrariat de ce am vazut cu privire la proiectul Arca lui Noe cu deadline in 22 septembrie.Din punctul meu de vedere ca actionar majoritar la holdingul "Evitati dezastre cu orice pret" tin sa spun ca am cateva remarci la acest proiect.

1.General manager Dumnezeu concediat imediat pentru ca a irosit banii firmei aducand animale din Africa,Egipt,India sa se plimbe cu Arca pe cheltuiala noastra in detrimentul populatiei bastinase de animale care nu a mai putut fi salavata.

2.Dupa concedierea managerului luat decizia de evacuat zona afectata de inundatiile produse de spargerea barajului si anulat continuarea filmului care si asa, s-a dovedit o mizerie si ne-a secat tot bugetul.

3.Cineva sa plateasca pentru ca angajatul nostru a purtat roba si plete afectand imaginea firmei "Evitati dezastre cu orice pret" si pe viitor sintagma "cu orice pret" sa nu mai fie interpretata mot a mot de catre angajatii nostri.Cine mai ia decizii de capul lui va fi aspru pedepsit.

4.Aducerea animalelor mai devreme decat termenul stabilit a presupus din partea noastra o cheltuaiala in plus cu cazarea si hrana.Girafele s-au multumit cu nimica toata in schimb leii, tigrii ,panterele si ursii ne-au mancat toate depozitele de cotlete de pui.
5.Productivitatea angajatului nostru Evan a fost serios afectata fiind foarte stresat de prezenta animalelor.Pe viitor rog ca astfel de incidente sa fie izolate.E adevarat ca in etapa finala a fost ajutat in efortul sau de a termina proiectul a timp,macar prin asta se justifica prezenta elefantilor dar nu inteleg la ce au ajutat sconcsii,strutii,camilele si nevastuicile.

6.Inca un aspect important rog ca pe viitor pasarile sa nu mai zboare fara un culoar de zbor alocat si ore de decolare bine stabilite.Nu au facut decat sa ocupe spatiul aerian degeaba.DACA au aripi sa ZBOARE !!!!! M-ati inteles !?!? Care a fost dobitocul care a adus zburatoare pe ARCA ?? Va plati de la el din buzunar sejurul acestora.
7.De asemenea va plati si cel care a dat dispozitia ca oamenii sa fie grupati pe platforma superioara a vasului.Cum ati putut fi asa de inconstienti ?? Se putea pirde vieti si cel care este responsabil cu securitatea sa fie concediat de indata.De asemenea manualul "Arc building for geeks " explica foarte in amanunt toate etapele operatiunii..S-a gandit cineva la un sistem de navigatie ??
VA continua...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu