22 mai 2007

Dragos Anastasiu

Scrisoare deschisa d-lui Dragos Anastasiu,

Domnule Anastasiu,sincer va marturisesc ca ma simt frustrat...frustrat de faptul ca am tot cautat informatii despre dvs pe internet si nu am gasit.Am scris cateva cuvinte despre dvs si am avut surpriza sa apar printre primii in Google cu numele dvs.E jenant pentru mine si pentru cititorii mei sa nu gaseasca informatii complete despre dvs la mine pe blog.Am studiat traficul facut pe blogul meu si legat de dvs am gasit urmatoarele cuvinte cheie, care in cele din urma faceau ca respectivul sa ajunga in pagina mea:
- dragos anastasiu blog
- dragos anastasiu poze
- dragos anastasiu carte de vizita
- dragos anastasiu eurolines
- dragos anastasiu cv,varsta,data nasterii..

Prin aceasta scrisoare domnule Anastasiu va rog, sa imi furnizati daca se poate mai multe informatii despre dvs,despre viata dvs,orice considerati dvs ca ar putea fi util...sa ma ajutati sa fac in asa fel incat cei care cauta informatii despre dvs sa fie multumiti.
Pentru ca sincer in afara de un interviu acordat de dvs cu mult timp in urma in Wallstreet se pare ca restul nu sunt decat franturi de informatii pe care nu reusesc sa le pun cap la cap.

PS: Inainte de a rade foarte mult la citirea randurilor de mai sus...ce ar fi daca...chiar ati raspunde :) ?

Va multumesc anticipat,

21 de comentarii:

  1. Cum sa nu va raspund cu cea mai mare placere , totul despre mine .Deci care ar fi prima intrebare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa nu va raspund ? Incepeti cu prima intrebare...

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa va raspund printr-o intrebare...ce reprezinta e-mailurile personalizate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce inseamna e-mailurile personalizate???

    Sincer cred ca mult Xanax si Prozac...asta inseamna e-mailurile personalizate..ca alta idee nu imi vine in minte la ora asta...si multe multe antidepresive..si sedinte de psihoterapie...cam atat..Multumit de raspuns ? Daca da am si un nr de telefon...

    RăspundețiȘtergere
  5. ati omis zyprexa prescris pe un interval de 1 an de zile la 18 ani de un psihiatru , dar constiinciozitatea mea m-a indrumat si spre portile deschise ale unui psiholog ce mi-a recomandat cu caldura sa trag apa de la vaspeipelle dupa ele.
    Din fericire / nefericre nu va pot oferi nr. meu de telefon deoarece acesta este personalizat. Oricum va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  6. O cariera nu se face cu pretul sacrificiului suprem al sanatatii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt un absolvent de medicina generala si dupa cum v-ati dat seama nu sunt Dragos Anastasiu.
    Ce caut pe acest blog?
    In ideea ca voi reusi in cele din urma sa aflu un raspuns la o intrebare (din 1999).
    In acceptiunea unui medic psihiatru cum se defineste notiunea de pacient? Cum se face delimitarea intre normal si patologic ? Chestionarele psihologice oferite de psihiatri pacientilor pot stabili un diagnostic cert ? reprezinta un criteriu esential pt. stabilirea unui tratament?
    In gandirea unui om de afaceri (nu ma refer neaparat la Dragos Anastasiu)...cum se face diferentierea relatiilor colegiale in mentalitatea societatii medicale romanesti?

    RăspundețiȘtergere
  8. Principiul nothing personal , just business nu este aplicabil in medicina generala deoarece normal ar trebui sa existe acel feeling numit talent si pasiune fata de aceasta meserie.
    Totusi revenim la o problema...Legat de tactica/strategie denumita practica incomoda (luata exclusiv doar ca o forma de afirmare )... este considerata normala agresiunea psihica (ma refer doar la cea cu intentie manipulativa) fata de medicii rezidenti?

    RăspundețiȘtergere
  9. Distanta (principiul nothing personal)reprezinta un impediment in stabilirea relatiilor de colaborare intre medici ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu cautati cum trebuie.

    Domnul "dr" Anastasiu era si este
    cunoscut in Germania sub numele
    de Michael Anastasiu.

    Informatii in internet veti afla
    putine. Mai bine ar fii sa interbati:

    1. Nevasta si fiica parasite in Germania.

    2. Partenerii pacaliti si furati(unii chiar de 2 ori cúm ar domnul
    Eugen Adam tot din Germania),
    sau domnul Dan Tanase de la Betaco
    din Bucursti( cel care a avut la inceput autocarele si care a fost dat afara din afacere de domnul dr.) sau cei de la Double T, sau multi altii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru Anonim,

    Astazi am dat copy paste la un text-stresul si hormonii fericirii- in speranta ca voi avea o reactie din partea ta.Sunt dezamagit ca totusi continui sa faci comentarii doar la acest post...Diferenta dintre normal si patologic nu stiu sa v-o spun pentru ca nu sunt de profesie medic iar in cazul psihiatriei sau psihoterapiei nu ne jucam de-a doctorii.Whatever exista o delimitare clara intre normal si patologic,pentru ca o boala psihica este ca orice alta boala si are anumite simptome dupa care poate fii recunoscuta,mi se pare logic nu ? Legat de chestionare va referiti la cele care se dau celor care au facut o crima (de exemplu) pentru a vedea daca au avut discernamant in momentul comiterii sau la diagnosticare in general ? Daca sunteti medic generalist ar trebui sa stiti...Oricum as vrea sa va dau sansa sa scrieti cap coada un articol pentru ca evident aveti ceva de spus si nu stiti cum.Singura cerinta este coerenta si o directie clara pe care vreti sa o impuneti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa stiti ca nu este o problema pentru mine sa ma identific cine sunt.
    In caz ca nu stiti dvs faceti niste afirmatii calomnioase la adresa unui om ,fara sa va identificati si bineinteles poate fi interpretat ca un act de lasitate sau invidie profesionala.
    O spun din experienta proprie .

    RăspundețiȘtergere
  13. OK. Ca sa fie clar.De acum incolo nu se va mai aproba nici un comentariu din partea unui anonim.A fost greseala mea sa le public.Catre anonimul dintre ceilalti anonimi care a lansat afirmatii calomnioase la adresa domnului Dragos Anastasiu.Nu genul asta de informatii ma intereseaza pe mine,si va rog sa nu mai continuati in aceasta directie.Nu am intentia de a discredita imaginea unui om din cauza unor zvonuri lansate sub protectia anonimatului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Din pacate succesul in afaceri naste de multe ori invidii si mai ales frustrari la fosti parteneri. Orice om are o imagine data de punctele de vedere ale celor din jurul sau. Cum lucrurile "rele" sau esecurile nu se uita usor sigur ca vor aparea comentariile negative primele, justificate sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  15. pana la urma care sunt informatiile reale?

    RăspundețiȘtergere
  16. oricum e istetz si arata si bine :)

    RăspundețiȘtergere
  17. FELICITARI DOMNULE DOCTOR! SUNTETI CEL MAI PLACUT LEU DIN ARENA! CUM ATI REUSIT SA IMBINATI CELE DOUA DOMENII CARE LA PRIMA VEDERE PAR PARALELE: MEDICINA SI AFACERILE? Eu sunt inginera in industria alimentara si VA URMARESC SI VA ADMIR IN FIECARE EMISIUNE LA TVR2! SUCCES IN AFACERI IN CONTINUARE!

    RăspundețiȘtergere
  18. nu e cel mai placut deoarece tot timpul are ceva aparte,la fiecare emisiune... e cam tzepos

    RăspundețiȘtergere
  19. cum se poate lua legatura cu dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  20. sa iti dea dumnezeu sanatate si km multi fara incidente semnat adi

    RăspundețiȘtergere
  21. da , e un bun leu , la arena leilor , si eu il admir , are ceva aparte omul asta ,,

    RăspundețiȘtergere