25 mai 2007

Comando Romania incepe !!



In sfarsit se pare ca aventura incepe la Kanal D. Situl emisiunii Comando Romania are un nou look si ca sa nu fiu carcotas ca data trecuta vreau sa spun ca este ok.Au aparut sectiuni noi respectiv informatii despre concurenti care mi se par chiar prea in detaliu...De exemplu daca doriti numarul de telefon al concurentei Ungureanu Crina Emilia il puteti lua de aici :)) Se pare ca biografia concurentilor nu urmareste un anumit chestionar prestabilit dar poate e mai bine asa.Off am zis ca nu sunt carcotas da nah nu am cum sa ma abtin ..daca vreti sa vedeti si sectiunea de Episode(dragi turci se numesc episoade daca tot ati facut meniul in limba romana folositi-o pana la capat) rubrica va fi populata probabil in viitor.

In rest se pare ca din cateva mii de concurenti pentru Comando Romania au fost alesi 14 dintre care 8 baieti si 6 fete care vor trece prin foc si para dupa cum promit organizatorii de la Kanal D.

In concluzie emisiunea Comando Romania se lanseaza oficial iar daca doriti sa contactati realizatorii acesteia puteti sa o faceti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu